Tratamente de canal și refaceri de dinți

Apariţia unei carii nu este doar o problemă estetică,

e un indiciu că trebuie să vă faceţi timp şi curaj să treceţi pe la stomatolog.

Caria este semnul de avertizare că sistemul nostru dentar are nevoie de ajutorul unui medic, aşa că trebuie să apelaţi la un stomatolog de încredere, așa cum sunt cei de la clinica Andra Smile, situată în apropierea staţiei de metrou de la Piaţa Victoriei.

Şi nu, nu încercaţi să scoateţi dintele, în majoritatea cazurilor poate fi salvat de stomatolog. Dacă ignoraţi o carie, la un moment dat vă veţi trezi că ajungeţi la spital sau la un cabinet stomatologic din cauza durerilor insuportabile.

Intervenţiile de canal radicular reprezintă una dintre metodele prin care dintele poate fi salvat prin îndepărtarea părţii bolnave. După asta, se curată spaţiul din jurul intervenţiei şi se obturează.

În cele din urmă, medicul stomatolog poate trece chiar la refacerea dintelui, pentru a-i oferi o înfăţişare cât mai apropiată de cea naturală. Totodată, prin refacerea dintelui se întăreşte şi sănătatea sistemului dentar.

Scoaterea nervului – extirpare de nerv

Intervenția se face în special atunci când pacientul are o carie avansată care a atins miezului dintelui. Tratamentul se face sub anestezie locală.

Retratament de canal

Este intervenția non-chirugicală prin care se elimină nervul , partea dintelui infectata. Amânarea procedurii duce la distrugerea osul subiacent.

Granulom și/sau chisturi apicale dentare

Este o una dintre cele mai puternice infecţii pe care o poate contracta sistemul dentar localizat la un dinte sau mai mulţi.

Obturație de canal

Scoaterea nervului în urma acestei intervenții nu presupune “moartea” dintelui, ci doar dispariţia sensibilităţii la cald, rece şi dulce.

Pivoți

Pivotul stomatologic este indicat pentru dinții fără nerv care au coroana dentară distrusă şi nu mai pot suporta o plombă.

Consultație

Răspundem în maxim 24 de ore de la momentul în care ași făcut o solicitare online de programare la clinicii Andra Smile.

Programeaza o consultatie


Echipa noastrăDr. Andra Custura

Dr. Andra Custură

medic dentist generalist cu competență în implantologie

 
Dr. Adelina Stoica

Dr. Adelina Stoica

medic pedodont

 
Dr. Laura Enasoiu

Dr. Laura Enășoiu

medic dentist generalist

 
dr. Alexandra Bulat

Dr. Alexandra Bulat

medic chirurg BMF

 

Dr. Alexandru Niculescu

medic endodont

 

Dr. Marian Pantelimon

medic ortodont

 

Petchi Roxana Melania

asistentă

 


Testimoniale

O clinică stomatologică de încredere înseamnă un loc unde doctorii câștigă respectul pacienților și le devin prieteni.

Mereu mi-a plăcut că la Andra Smile m-am dus ca la niște prieteni care doreau doar să-mi ofere cele mai bune sfaturi și soluții. Mi-a mai plăcut că mi se explica avantajele și dezavantajele fiecărui tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.Am rămas impresionat când am văzut că medicii de la Andra Smile se consultă înainte să propună un tratament. Doctorii au de fapt meeting-uri săptămânale în care discută planurile de tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.

Atmosfera este plăcută la cabinetul stomatologic Andra Smile, iar tânăra echipa este prietenoasă. Doctorii sunt amabili și răspund la orice întrebare în legătură cu îngrijirea diniților

Pompilian Oana
pacient