Tratamente de canal și refaceri de dinți

Apariţia unei carii nu este doar o problemă estetică,

e un indiciu că trebuie să vă faceţi timp şi curaj să treceţi pe la stomatolog.

Caria este semnul de avertizare că sistemul nostru dentar are nevoie de ajutorul unui medic, aşa că trebuie să apelaţi la un stomatolog de încredere, așa cum sunt cei de la clinica Andra Smile, situată în apropierea staţiei de metrou de la Piaţa Victoriei.

Şi nu, nu încercaţi să scoateţi dintele, în majoritatea cazurilor poate fi salvat de stomatolog. Dacă ignoraţi o carie, la un moment dat vă veţi trezi că ajungeţi la spital sau la un cabinet stomatologic din cauza durerilor insuportabile.

Intervenţiile de canal radicular reprezintă una dintre metodele prin care dintele poate fi salvat prin îndepărtarea părţii bolnave. După asta, se curată spaţiul din jurul intervenţiei şi se obturează.

În cele din urmă, medicul stomatolog poate trece chiar la refacerea dintelui, pentru a-i oferi o înfăţişare cât mai apropiată de cea naturală. Totodată, prin refacerea dintelui se întăreşte şi sănătatea sistemului dentar.

Scoaterea nervului – extirpare de nerv

Intervenția se face în special atunci când pacientul are o carie avansată care a atins miezului dintelui. Tratamentul se face sub anestezie locală.

Retratament de canal

Este intervenția non-chirugicală prin care se elimină nervul , partea dintelui infectata. Amânarea procedurii duce la distrugerea osul subiacent.

Granulom și/sau chisturi apicale dentare

Este o una dintre cele mai puternice infecţii pe care o poate contracta sistemul dentar localizat la un dinte sau mai mulţi.

Obturație de canal

Scoaterea nervului în urma acestei intervenții nu presupune „moartea” dintelui, ci doar dispariţia sensibilităţii la cald, rece şi dulce.

Pivoți

Pivotul stomatologic este indicat pentru dinții fără nerv care au coroana dentară distrusă şi nu mai pot suporta o plombă.

Consultație

Răspundem în maxim 24 de ore de la momentul în care ași făcut o solicitare online de programare la clinicii Andra Smile.

Programeaza o consultatie


Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.