Prevenție și tratamentul cariilor

Combatarea cariilor și igienizarea danturii

se face prin detartraj şi periaj profesional, tratamente de fluorizare și airflow.

Orice tratament de prevenire trebuie făcut doar după o vizită la un stomatolog, iar medicii de la clinica Andra Smile, situată pe strada Londra nr. 33, în apropierea metroului Piața Victoriei, sunt printre cei mai buni. Nu încercați recomandările așa-zișilor specialiști sau sfaturi băbești.

Pentru că suntem prietenii dumneavoastră de încredere, vă dezvăluim un mic secret. Este mai bine – atât financiar, cât și pentru sănătatea danturii – să preveniți pentru a nu ajunge să tratați probleme complicate.

Neglijarea igienei orale duce la apariţia afecţiunilor parodontale şi a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dinţilor. Descoperirea la timp a unor astfel de afecţiuni reduce riscul îmbolnăvirii dentare.

Prevenția și combaterea cariilor se face prin intermediul unor tratamente de specialitate. Cele mai importante se referă la igienizarea profesională, detartrajul şi periajul, fluorizarea și airflow-ul.

Detartraj, periaj și airflow (igienizare profesională completă)

Prevenirea cariilor se face printr-o serie de tratamente de specialitate, cum ar fi detartrajul, periajul profesional și aplicarea de jeturi cu bicarbonat.

Prevenție

Se realizează prin tratamente de sigilare și de revelare placă bacteriană. Totodată este nevoie și de folosirea tehnicilor corecte de periaj.

Tipuri de plombe (obturații)

Cele trei modele de plombe folosite în medicina stomatologică modernă sunt cele denumite de tip superficial, de tip mediu și de tip profund.

Incrustații

Aceste piese reprezintă varianta modernă care înlocuiesc plombele. Sunt mai rezistente în timp ca tradiționalele obturații, pot ține 40 de ani.


Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.