Prevenție și tratamentul cariilor

Combatarea cariilor și igienizarea danturii

se face prin detartraj şi periaj profesional, tratamente de fluorizare și airflow.

Orice tratament de prevenire trebuie făcut doar după o vizită la un stomatolog, iar medicii de la clinica Andra Smile, situată pe strada Londra nr. 33, în apropierea metroului Piața Victoriei, sunt printre cei mai buni. Nu încercați recomandările așa-zișilor specialiști sau sfaturi băbești.

Pentru că suntem prietenii dumneavoastră de încredere, vă dezvăluim un mic secret. Este mai bine – atât financiar, cât și pentru sănătatea danturii – să preveniți pentru a nu ajunge să tratați probleme complicate.

Neglijarea igienei orale duce la apariţia afecţiunilor parodontale şi a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dinţilor. Descoperirea la timp a unor astfel de afecţiuni reduce riscul îmbolnăvirii dentare.

Prevenția și combaterea cariilor se face prin intermediul unor tratamente de specialitate. Cele mai importante se referă la igienizarea profesională, detartrajul şi periajul, fluorizarea și airflow-ul.

Detartraj, periaj și airflow (igienizare profesională completă)

Prevenirea cariilor se face printr-o serie de tratamente de specialitate, cum ar fi detartrajul, periajul profesional și aplicarea de jeturi cu bicarbonat.

Prevenție

Se realizează prin tratamente de sigilare și de revelare placă bacteriană. Totodată este nevoie și de folosirea tehnicilor corecte de periaj.

Tipuri de plombe (obturații)

Cele trei modele de plombe folosite în medicina stomatologică modernă sunt cele denumite de tip superficial, de tip mediu și de tip profund.

Incrustații

Aceste piese reprezintă varianta modernă care înlocuiesc plombele. Sunt mai rezistente în timp ca tradiționalele obturații, pot ține 40 de ani.

[/raw]

Echipa noastrăDr. Andra Custura

Dr. Andra Custură

medic dentist generalist cu competență în implantologie

 
Dr. Adelina Stoica

Dr. Adelina Stoica

medic pedodont

 
Dr. Laura Enasoiu

Dr. Laura Enășoiu

medic dentist generalist

 
dr. Alexandra Bulat

Dr. Alexandra Bulat

medic chirurg BMF

 

Dr. Alexandru Niculescu

medic endodont

 

Dr. Marian Pantelimon

medic ortodont

 

Petchi Roxana Melania

asistentă

 


Testimoniale

O clinică stomatologică de încredere înseamnă un loc unde doctorii câștigă respectul pacienților și le devin prieteni.

Mereu mi-a plăcut că la Andra Smile m-am dus ca la niște prieteni care doreau doar să-mi ofere cele mai bune sfaturi și soluții. Mi-a mai plăcut că mi se explica avantajele și dezavantajele fiecărui tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.Am rămas impresionat când am văzut că medicii de la Andra Smile se consultă înainte să propună un tratament. Doctorii au de fapt meeting-uri săptămânale în care discută planurile de tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.

Atmosfera este plăcută la cabinetul stomatologic Andra Smile, iar tânăra echipa este prietenoasă. Doctorii sunt amabili și răspund la orice întrebare în legătură cu îngrijirea diniților

Pompilian Oana
pacient