Injectarea cu acid hialuronic

Asigură eliminarea ridurilor din jurul buzelor, asigurând totodată și volumul dorit al acestora. Se face sub anestezie.

Injectare acid hialuronic buze la Clinica Stomatologica Andra Smile din Bucuresti, Sector 1

Este una dintre cele mai noi metode de stomatologie estetică, injectarea cu acid hialuronic se face în deplină siguranță la clinica noastră din Sectorul 1, amplasată pe strada Londra nr. 33.

Practic prin această metodă, injectarea de acid hialuronic la clinica stomatologică Andra Smile, se elimină ridurile nedorite din jurul buzelor și se va evidenția mai ușor trăsăturile definitorii ale chipului.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt recomandate persoanelor fumătoare deoarece au capacitatea de a face să dispară ridurile formate în timp în jurul gurii. Tratamentul durează, în medie, cel mult 20 de minute.

Procedura prevede doi pași simpli. Anestezierea zonei respective de către medicul specializat în estetică dentară și facială, apoi, pasul doi,  aplicarea treptată a injecției cu acid hialuronic pentru a da volum buzei.


Vrei sa afli mai multe despre Injectarea cu acid hialuronic?

Nu este o intervenție care să poată fi considerată un moft, ci este utilă. Oferă mascarea anumitor defecte de asimetrie, o buză mai căzută decât alta. Mai mult, dacă un pacient care a stat fără dinți mulți ani, are o musculatură care s-a atrofiat. În momentul când i se reface dantura cu lucrări protetice, este nevoie să umblăm și la țesuturile moi pentru a reuși să realizam un echilibru estetic cât mai bun, nu este suficientă numai reabilitarea orală.

Cele mai dese curiozități pe care le au pacienții Andra Smile, clinica stomatologică din Sectorul 1, fac referire la următoarele întrebări:

Este dureros?

Anestezia realizată de către specialistul în estetică dentară și facială va asigura un tratament lipsit de durere. Spre deosebire de cremele anestezice folosite în general pentru astfel de proceduri, anestezicul folosit de către medicul specializat în estetică dentară și facială are o acțiune precisă, este mai eficient și își face efectul imediat.

Cât timp durează efectul tratamentului?

Rezultatele obținute sunt de durată, însă nu permanente. Efectul diferă de la persoană la persoană și este influențat de mulți factori (vârsta, tipul de piele, locul injectării, stilul de viață, activitatea musculară, tehnica folosită). În general aspectul se menține între 6 luni și 1 an.

Care sunt indicațiile după injectare?

Zona din jurul buzelor este foarte vascularizată și tocmai de aceea se va umfla mai mult decât alte zone, însă medicul îți va recomanda produse care să atenueze edemul. În primele 48 de ore evită să masezi zona tratată. După ce roșeața și edemul inițial dispar, evită expunerea la frig sau căldura intensă.

Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.