Testimoniale

Un cabinet stomatologic de încredere înseamnă un loc unde doctorii câștigă respectul pacienților și le devin prieteni.

Alege testimonial:

Viorel, dezvoltare personală

Liviu, free-lancer

Geanina, jurnalist

Gabriela, jurnalist și blogger

Bogdan, terapeut

Andreea, consultant în comunicare

Alina, economist

Viorel, dezvoltare personală

Mi-a fost teamă întotdeauna de dentist. M-am tratat mereu după ureche, am ajuns la Andra Smile disperată de durere. Am avut însă noroc cu echipa de aici. Mi-a plăcut mult de ei, sunt extrem de bine pregătiți și calzi.

<strong>Carolina-Evelina Bălășoiu</strong><br>pacient.

Carolina-Evelina Bălășoiu
pacient.

Mereu mi-a plăcut că la Andra Smile m-am dus ca la niște prieteni care doreau doar să-mi ofere cele mai bune sfaturi și soluții. Mi-a mai plăcut că mi se explica avantajele și dezavantajele fiecărui tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.

Am rămas impresionat când am văzut că medicii de la Andra Smile se consultă înainte să propună un tratament. Doctorii au de fapt meeting-uri săptămânale în care discută planurile de tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.

La Andra Smile, toată echipa a fost amabilă cu mine, chiar din momentul când mi-am făcut programarea. Au fost flexibili în avantajul meu. Mi s-au oferit explicații privind intervențiile propuse.

<strong>Cristian Rusu</strong><br>pacient.

Cristian Rusu
pacient.

Atmosfera este plăcută la cabinetul stomatologic Andra Smile, iar tânăra echipa este prietenoasă. Doctorii sunt amabili și răspund la orice întrebare în legătură cu îngrijirea diniților

<strong>Pompilian Oana</strong><br>pacient.

Pompilian Oana
pacient.

Recomand cabinetul cu precădere oamenilor cu fobii legate de medicii dentiști. Aici, cu siguranță vor scăpa de orice frică pentru că se vor simți ca printre vechi prieteni, dar și printre adevărați profesioniști.

<strong>Dan Munteanu</strong><br>pacient.

Dan Munteanu
pacient.