Dr. Adelina Stoica

medic pedodont

Dr. Adelina Stoica

Bună! Mă numesc Adelina Stoica, sunt medic pedodont. Sunt specialistul care le câștigă încrederea micuților pacienți. Iubesc copiii, cred că ei simt acest lucru atunci când mă văd, de aceea cei care vin la clinică speriați, se relaxează foarte repede când încep să vorbesc cu ei.

Am  răbdare să le explic micuților că stomatologia nu înseamnă durere și că eu sunt prietena lor și încerc să îi ajut să aibă dințișorii fumoși și sănătoși.

Sunt foarte fericită când văd că micuții pacienți prind curaj și se întorc la clinică cu zâmbetul pe buze.

De la început am știut că vreau să am competențe în pedodonție. Cred cu tărie că atunci când faci ceea ce îți place vei avea rezultate foarte bune. În anul 2016 am terminat Medicina dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și de atunci am făcut foarte mulți copiii să zâmbească.

Când îmi schimb uniforma de serviciu cu hainele „de stradă” rămân același om: vesel și prietenos, cu dorința de a cunoaște lucruri și oameni noi. Motto-ul meu preferat este “Invață din trecut, trăiește în prezent și speră pentru viitor”.

Prima dată când am adus-o pe fetița mea la clinică, a fost foarte speriată, atunci a fost prima vizită la medicul stomatolog. După primul control la dr. Adelina Stoica, fetița mea a prins curaj și a scăpat de această teamă. Este un medic cu o dăruire foarte mare”, Cornelia M., pacientă.

Dacă vreți să ne cunoaștem, vă aștept la Clinica Stomatologică Andra Smile!