Implanturi dentare și chirurgie

Un dinte, o măsea căzute sau rupte trebuie înlocuite imediat

La clinica stomatologică Andra Smile, situată în apropiere de stația de metrou de la Piaţa Victoriei, găsiți medici profesioniști cu soluții potrivite fiecărui caz în parte.

Una dintre desele recomandări este implantul dentar. Presupune introducerea unei piese din titan sau zirconiu, având cel mai frecvent formă de şurub. Se prinde, fără durere , în osului maxilar pentru a înlocui dintele lipsă.

Pacienții care nu au apelat la timp pentru un implant dentar este posibil să aibă nevoie de mai multe intervenții înainte de a ajunge să li se puna implantul. Așa că nu amâna, până la urmă, tot la implant se ajunge.

Importantă este și tratarea din timp a gingiilor și țesuturilor de susținere. Fără consultarea unui stomatolog bun dinții, măselele, osul suport și gingia se vor infecta și se va ajunge sigur la operații scumpe și complicate.


Implant dentar/garanție implant

Implantul dentar este alcatuit dintr-o parte intra-osoasă și o parte extra-osoasă.

Sinus lift

Uneori implantul dentar nu se poate monta direct, fiind nevoie de o operație de refacere a sistemului osos maxilar.

Adiție os

Adiția osoasă este o altă operație care se impune atunci când implantul dentar nu poate fi efectuat direct din cauza deteriorării sistemului osos.

Lucrări pe implanturi

Lucrările care se fac pe implanturi sunt coroana, puntea și proteza dentară.

Rezecții apicale

Operația de rezecție este una de salvare a dintelui care ar putea fi extras. O astfel de intervenție chirugicală poate fi efectuată doar în urma unui consult prealabil.

Extracții molari minte

Măselele de minte sau molarii de minte sunt deseori cauza unor dureri greu de suportat în situațiile în care nu se dezvoltă normal.

Parodontologie

Nu doar dinții și măselele necesită îngrijire, gingiile și țesuturile de susținere a sistemului dentar au nevoie de o atenție sporită.

Consultatie

Răspundem în maxim 24 de ore de la momentul în care ași făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.

Programeaza consultatie


Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.