Fațete dentare frezate din ceramică integrală

Sunt o opţiune modernă pentru înlocuirea feței care se vede a dinților inestetici și care nu ne lasă să zâmbim cu încredere.

Fateta dentara la pret avantajos recomandata de Clinica Stomatologica Andra Smile din Bucuresti, Sector 1

Fațetele sunt dispozitive dentare ce pot corecta rapid şi fără durere imperfecţiunile dinților și sunt aplicate în condiții de siguranță la clinica Andra Smile, situată pe strada Londra nr. 33, lângă stația de metrou Piața Victoriei.

Marginile neregulate, fisurile, tremele, diastemele, lipsa alinierii dinţilor sau modificările de culoare ale dinţilor anteriori (cum ar fi problemele cauzate de tratamentul cu tetraciclină) sunt corectate cu ajutorul fațetelor.

Avantajul faţetelor constă în sacrificiu minim de ţesut dentar (necesită o preparatie de cel mult 0,5mm) şi estetică superioară, imitând aspectul natural, translucid al dintelui.

Faţetele prezintă o suprafaţă extrem de netedă la nivel gingival, ceea ce reduce formarea plăcii bacteriene. Asta pentru că placa bacteriană nu mai poate adera de suprafaţă netedă a faţetelor.


Vrei sa afli mai multe despre Fațete dentare frezate din ceramică integrală?

Faţetele ceramice frezate

Faţetele se fac în laboratorul de tehnică dentară în urma unor măsurători şi amprentări în cabinetul stomatologic.

Preparatia pentru acest tip de faţete este minim invazivă,atât cât este nevoie pentru a obţine spaţiu suficient pentru o grosime minimă acceptată de tehnician.

Tehnicianul dentar mai are nevoie de o culoare bine aleasă la lumina zilei ,eventual chiar o întâlnire a acestuia cu pacientul este bine venită pentru a stabili împreună culoarea potrivită fiecărui pacient în parte.

Aţi auzit frecvent în vocabularul medicului dentist cuvântul “cimentare”, trebuie să aflaţi că cimentarea faţetelor se face cu ajutorul unor cimenturi adezive de ultima generaţie.

Avantajul acestor cimenturi este că se pliază perfect peste cerinţele structurii dentare şi nu doar atât. Faţetele ceramice frezate sunt extrem de durabile iar din punct de vedere estetic sunt net superioare faţetelor de compozit.

Faţetele no-prep

Acest tip de faţete reprezintă o descoperire de ultima generaţie în materie de estetică dentară.
Spre deosebire de celelalte tipuri de faţete, faţetele dentare Lumineers nu necesită şlefuirea dinţilor în prealabi, sunt noninvazive, total reversibile, nu atacă structura dintelui şi nu se colorează în timp, fiind confecţionate din ceramică hibridă, cu o rezistenţă superioară!

Singur lor inconvenient este că se pretează a fi folosite doar în cazuri foarte rare,cu o muşcătura foarte bine echilibrată,ceea ce ne limitează să le folosim chiar dacă ne dorim.

Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.