Coroane, punți dentare și proteze

Coroane, punți dentare și proteze

Înlocuirea sau restaurarea dinţilor lipsă – dinţi distruşi din cauza cariilor sau alte cauze – prin coroane dentare, punți și proteze dentare.

În viața de zi cu zi avem indicii clare că trebuie să apelăm la un stomatolog de încredere, așa cum sunt cei din echipa cabinetului Andra Smile, de pe Strada Londra nr.33, pentru a trata un dinte măcinat de carii.

Lucrari protetice

Printre aceste indicii care vor să ne ajute să evităm o problemă gravă amintim de: mâncarea se mestecă doar cu jumătate de gură, evitarea zâmbetele largi, apariția problemelor de vorbire, iar corpul este predispus la infecții.

Sunt trei metode de tratare protetică, așa cum spun medicii stomatologi, a unor astfel de situații: înlocuirea sau restaurarea dinţilor lipsă, distruşi de obicei de carii, prin coroane, proteze sau punţi dentare.

În aceste cazuri dinții trebuie restaurați sau înlocuiți cu lucrări sau coroane dentare pentru a restabili sănătatea dentară echilibrată care oferă starea de liniște și de bine necesară activităților zilnice.

Coroană ceramică frezată integral

Principala calitate a unei coroane dentare din ceramică este că redă fidel aspectul unui dinte natural și sănătos..

Coroană ceramică pe suport zirconiu

Avantajul acestui tip de coroane dentare este dat tocmai de materialul din care sunt realizate, zirconiul.

Punți dentare

Există mai multe tipuri, dar cea mai simplă împărţire este în funcţie de materialul din care sunt făcute.

Proteze dentare

Cele patru modele de proteze dentare recomandate sunt: acrilice, flexibile, scheletate și cele pe implanturi.


Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.