Coroană ceramică frezată integral

Sunt recomandate pentru a înlocui dinții frontali, asta pentru că oferă aspectul unui dinte natural și sănătos.

Coroana dentara ceramica frezata integral la pret avantajos la Clinica Stomatologica Andra Smile din Bucuresti, Sector 1

Principala calitate a unei coroane dentare din ceramică este că redă fidel aspectul unui dinte natural și sănătos. Piesa ceramică poate fi frezată în laboratorul clinica stomatologică Andra Smile, situată pe strada Londra nr. 33 din Sectorul 1.

Sunt piese dentare care acoperă sau învelesc partea vizibilă a unui dinte. Pentru ca medicul stomatolog să le poată fixa pe dinte, acesta trebuie să nu fie mobil pentru a permite susținerea “măștii”.

Se realizeaza la cabinetul stomato Andra Smile prin frezare computerizată. Medicii stomatologi și tehnicianii dentari de aici sunt specializați în confecționarea coroanelor ceramice prin această tehnică.

Coroanele integral ceramice realizate prin frezare computerizată sunt recomandate pentru a fi montate pe dinții frontali tocmai pentru că redau perfect aspectul unui dinte natural sănătos.


Vrei sa afli mai multe despre Coroană ceramică frezată integral?

Coroanele integral ceramice reproduc pefect textura, translucidatatea  și nuanțele naturale ale dinților, fiind o alegere optimă pentru restaurarea dinților frontali. Ceramica integrală nu presupune existență metalelor, așadar nici a numeroaselor lor neajunsuri. Poate fi modelată și nuanțată până și cele mai mic detali, astfel încât rezultatul să fie unul perfect din punct de vedere fizionomic.

Diferența între ceramica integrală și ceramica de zirconiu este aceea că zirconiu oferă în plus o rezistență sporită și poate fi folosit pentru restaurarea dinților laterali, în timp ce coroanele integral ceramice au ca indicație exclusivistă zona dinților frontali.

Coroanele dentare necesită îndepărtarea unei porțiuni semnificative din dinte prin șlefuire. Alternative mai pot fi fațetele și bondingul dentar. Coroanele sunt însă alegerea optimă în cazul în care rezistența dintelui este compromisă.

Avantajele coroanelor integral ceramice

  • aspect estetic excelent;
  • biocompatibilitate;

Specialiștii stomatologi de la Andra Smile vă oferă răspunsul la două dintre întrebările frecvente pe care le adresează clienții atunci când trec pragul cabinetului nostru situat în apropierea de stația de metrou Piața Victoriei.

De ce trebuie alese coroanele integral ceramice?

Pentru că redau perfect dinții naturali. Sunt atât de naturale, încât nimeni nu va observa că sunt coroane și nu dinții naturali.

Pot să-mi albesc dinții înainte de aplicarea coroanelor integral ceramice?

Da, albirea dentară este o procedură care trebuie să preceadă aplicarea coroanelor dentare deoarece acestea vor fi realizate în armonie cu noua nuanță de dinți, mai albă și mai atrăgătoare.

Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.