Despre noi

Clinica stomatologică de încredere situată în apropiere de Piața Victoriei, Strada Londra nr. 33, la 5 minute de metrou.

Clinica stomatologica Andra Smile înseamnă echipa de medici stomatologi profesioniști și răbdători pe care te poți baza pentru a-ți trata orice problemă dentară

Nu suntem doar medicii, ci și prietenii pacienților noștri. Înțelegem perfect că nimeni nu își dorește probleme stomatologice și că toți am vrea dinți albi, sănătoși și drepți pe viața.

Totodată, știm că o afecțiune dentară înseamnă mai mult decât un disconfort fizic. Atunci când ajungi să vorbești, zâmbești sau mănânci cu grijă și stingherit, îți scade și încrederea în tine. Din fericire, avem soluțiile și priceperea să schimbăm asta.

Cu răbdare și profesionalism, prin tratamente simple sau complexe, aparate dentare, implanturi, lucrări protetice, chirurgie, estetică dentară, menținem, ajustăm sau creăm de la zero zâmbetul pe care ți-l dorești.
Profesionalismul, încrederea și răbdarea definesc relația dintre noi și orice pacient.
Te așteptăm să te convingi de acest lucru la o primă consultație. Ne găsești la 5 minute de Piața Victoriei, pe str. Londra la nr. 33, Sector 1, București.

Pentru sfaturi și programări, ne poți scrie oricând pe adresa contact@andrasmile.ro, sau ne poți suna pe 0722332230.

Echipa noastră