Aparate dentare

Aparate dentare pentru copii şi adulţi

Uneori stomatologul poate fi un supererou pentru copiii, dar și pentru adulții care au parte de dinți care cresc greșit. La clinica Andra Smile, situată în apropiere de metrou Piața Victoriei, găsim fără excepție aparatul dentar adecvat fiecărei probleme.

Marele secret al acestor aparate dentare este că ele pot fi utilizate și de persoanele mature cu probleme de creștere corectă a dinților care, din diverse motive, au evitat să le poarte în copilărie sau adolescență.

Cu ajutorul aparatelor dentare, medicul scapă pacientul de dureri, de un neajuns estetic permanent și de posibile defectele de vorbire.  Modele recomandate la Andra Smile sunt ușor de purtat și estetice.

Aparatul dentar poate fi mobil sau fix cu bracketuri. Orice model ar fi recomandat de medicul stomatolog, el trebuie purtat până la remedierea problemelor și nu înainte de a stabili un doctor specialist că poate fi scos.

Consultație și plan de tratament

Stabilirea aparatului dentar adecvat pacientului presupune o serie de consultații în urma căruia medicul va propune un plan de tratament.

Aparat fix safir

Aceste aparate sunt cele care nu pot fi îndepărtate de pacienți, modelul pe care îl recomandăm este cel din safir.

Aparate mobile

Aparatele dentare mobile sunt dispozitive care pot fi îndepărtate de către pacient și sunt recomandate îndeosebi copiilor.

Contenții

Se aseamănă cu o banală sârmuliţă ce se lipeşte în spatele dinţilor şi se folosește ca să menţină corecţiile obţinute cu ajutorul aparatelor dentare.

Programeaza o consultatie chiar acum!

Obtii profesionalism si calitate doar din partea echipei de la Andra Smile, care e mereu la dispozitia ta. Solicita online o programare la clinică, iar noi răspundem in MAXIM 24 DE ORE.

Echipa noastră


Andra Custură

Medic dentist generalist cu competență în implantologie

Adelina Stoica

Medic pedodont

Alexandra Bulat

Medic chirurgie dentară

Alexandru Niculescu

Medic endodont

Medic ortodont

Roxana Melania Petchi

Asistentă

Georgiana Denisa Turcu

Front desk officer


Testimoniale

O clinică stomatologică de încredere înseamnă un loc unde doctorii câștigă respectul pacienților și le devin prieteni.

Mereu mi-a plăcut că la Andra Smile m-am dus ca la niște prieteni care doreau doar să-mi ofere cele mai bune sfaturi și soluții. Mi-a mai plăcut că mi se explica avantajele și dezavantajele fiecărui tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.

Am rămas impresionat când am văzut că medicii de la Andra Smile se consultă înainte să propună un tratament. Doctorii au de fapt meeting-uri săptămânale în care discută planurile de tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.

Atmosfera este plăcută la cabinetul stomatologic Andra Smile, iar tânăra echipa este prietenoasă. Doctorii sunt amabili și răspund la orice întrebare în legătură cu îngrijirea diniților

Pompilian Oana
pacient