Aparate dentare

Aparate dentare pentru copii şi adulţi

Uneori stomatologul poate fi un supererou pentru copiii, dar și pentru adulții care au parte de dinți care cresc greșit. La clinica Andra Smile, situată în apropiere de metrou Piața Victoriei, găsim fără excepție aparatul dentar adecvat fiecărei probleme.

Marele secret al acestor aparate dentare este că ele pot fi utilizate și de persoanele mature cu probleme de creștere corectă a dinților care, din diverse motive, au evitat să le poarte în copilărie sau adolescență.


Cu ajutorul aparatelor dentare, medicul scapă pacientul de dureri, de un neajuns estetic permanent și de posibile defectele de vorbire.  Modele recomandate la Andra Smile sunt ușor de purtat și estetice.

Aparatul dentar poate fi mobil sau fix cu bracketuri. Orice model ar fi recomandat de medicul stomatolog, el trebuie purtat până la remedierea problemelor și nu înainte de a stabili un doctor specialist că poate fi scos.

Consultație și plan de tratament

Stabilirea planului de tratament presupune o serie de consultații anterior.

Aparat fix safir

Aceste aparate sunt cele care nu pot fi îndepărtate de pacienți, modelul pe care îl recomandăm este cel din safir.

Aparate mobile

Aparatele dentare mobile sunt dispozitive care pot fi îndepărtate de către pacient și sunt recomandate îndeosebi copiilor.

Aparat dentar fix metalic

Aparatele dentare metalice fixe rămân în poziția inițială până la finalizarea tratamentului, oferă rezultate mult mai bune.

Contenții

Se aseamănă cu o banală sârmuliţă ce se lipeşte în spatele dinţilor şi se folosește ca să menţină corecţiile obţinute cu ajutorul aparatelor dentare.

Profită de oferta noastră!

La achiziționarea de 2 aparate dentare mobile la Andra Smile la diferență de maxim o lună, se vor plăti pentru ambele

1500 lei în loc de 1800 lei.

*Oferta este valabilă doar pentru clienții noi.


Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.