Albire dentară și fațete

Albirea și repararea conturului dinților

Prin aplicarea unor fațete dentare, realizate de un stomatolog de la clinica Andra Smile asigură frumusețea și sănătatea aparatului dentar cu care zâmbești și cu care te hrănești.

Estetica dentară nu este un moft mai mare decât, spre exemplu, mersul la coafor sau la frizer pentru a solicita un anumit tip de coafură/frizură. În plus, dacă o chelie este suportabilă, dinții galbeni, cariați sau sparți nu prea sunt.

Albirile dentare sunt intervenţii de estetică dentară ce redau dinţilor o culoare mai deschisă decât culoarea naturală cu câteva tonuri. Ele ţintesc îndeosebi nuanţele extrinseci.

Marginile neregulate, fisurile, tremele, diastemele, lipsa alinierii dinţilor sau modificările de culoare ale dinţilor anteriori pot fi corectate rapid şi fără durere cu ajutorul fațetelor dentare.

Albirea Dintilor la Clinica Stomatologica Andra Smile din Bucuresti, Sector 1

Albire dentară

Primul tip de alibire este prin metoda externă – când substanţa de albire se pune pe exteriorul dinţilor. A doua cale este una internă – când substanţa se aplică pe interiorul dintelui (dinte devitalizat).

Fațete dentare frezate din ceramică integrală

Aceste dispozitive dentare pot corecta rapid şi fără durere imperfecţiunile dinților și sunt aplicate în condiții de siguranță.

Injectarea cu acid hialuronic

Practic prin această metodă se elimină ridurile nedorite din jurul buzelor și se va evidenția mai ușor trăsăturile definitorii ale chipului.

Airflow

Igienizarea cu Airflow elimină petele lăsate de cafea, țigări sau alimente colorate pe dinți și măsele. După această tratament de curățare şi după periaj, dinții capătă un luciu natural și sănătos.Programare rapidă

Completează formularul și vom răspunde în maxim 24 de ore de la momentul în care ați făcut o solicitare online de programare la clinica Andra Smile.